Informerer om forurensning ved flyplassen

evenes flyplass

Avinor inviterer til informasjonsmøte om PFOS ved flyplassen fredag 1. februar kl. 12:00.

Avinor ønsker med dette møtet å gi mest mulig korrekt informasjon til berørte parter, samt at øvrige aktører som bl.a. Mattilsynet, helsemyndigheten, kommuneledelsene får redegjøre for deres vurderinger. Dette for gi mest mulig objektiv og nøytral informasjon.

Avinor stiller med bl.a. prosjektleder Jarl Øvstdal i Miljøprosjektet for å redegjøre for det arbeidet som er gjort samt videre tiltak, samt ansatte ved lufthavnen og kommunen som har forestått prøvetakningen m.fl.

Møtet gjennomføres i utenlandshallen ved lufthavnen, og det er bare å møte opp ved inngangspartiet til terminalen. Møtestedet vil være merket og det vil være gratis parkering for de som deltar.