UKM i ETS sparket igang

Skrevet av Unn Kristin Laberg . i kategorien Nyheter

UKMlogo09RU

På onsdag den 16. januar var det Kick Off for påmelding til UKM i ETS på Liland skole.

Vertskommunen Evenes ved kulturkonsulent Unn Kristin Laberg ønsket velkommen og presenterte alle som jobber med UKM i ETS der ungdomsmedvirkning er høyt prioritert, for anledningen representert ved ungdomsrådets Brage Riise og UKM ambassadør Frida Fredriksen.
10. klassen skal ha kafé hele UKM-helga og holder ETS-diskotek fredag UKM-helga. Overskuddet vil gå til klasseturen med De hvite busser.

Kulturkontorene i ETS og ETS-kulturskole gav generell info om mønstringen og den sosiale biten rundt mønstringen. Frida Fredriksen fortalte om egne UKM-erfaringer fra kommunenivå til landsnivå mens hun viste video og bilder.

Poenget med Kickoffen var PR for påmelding og UKM i ETS. 80-90 ungdommer var tilstede og det var også lokalpressa, dvs. Harstad Tidende og Fremover.

Vi takker Frida Fredriksen, Liland skole og alle som bidro til en vellykket Kick Off!

Les om ambassadørordningen her.    Les mer om UKM i ETS her.   Påmeldingsfrist 10. februar!