ETS Kulturskole tilbyr fotokurs

Skrevet av Unn Kristin Laberg . i kategorien Nyheter

strandelva

Liker du ta bilder og kan tenke deg å lære mer? ETS-Kulturskole tilbyr kurs i fotografering og fotoredigering. Oppstart 17. januar 2013.

Tid & sted: Oppstart torsdag 17. januar kl. 18.00 - 20.00 og hver torsdag i 10 uker fremover, på Ungdomsklubben i Bogen, det gamle kommunehuset.
Instruktør: Helge Opdal, fotograf og lærer i media og kommunikasjon på Stangnes videregående skole.

Antall elevplasser pr. kurs: 10 stk. NB. Først til mølla-prinsippet gjelder!
Kursavgift: kr 1.245,-
Bindende påmelding til:    Vil du bruke søknad/påmeldingsskjema, så fins det på kulturskolens hjemmeside: www.ets-kulturskole.net
Hvis du er under 18 år, må foresatte signere.

Ta med digitalt kamera og bærbar PC med fotoredigeringsprogramvare samt kabel for strøm og overføringskabel fra kamera til PC. Adobe Photoshop, trial eller elements utgave,- eller bedre lastes gratis ned fra nettet før kurset hvis du ikke har fotoredigeringsprogramvare på PC-en fra før.

Spørsmål? Ring Evald Joakimsen tlf. 91879967 el. Unn Kristin Laberg tlf. 913 80472