Budsjettet lagt ut

pengerFormannskapet har i dag lagt sitt forslag til handlingsprogram og økonomiplan 2013 - 2016 og budsjett 2013 ut til offentlig ettersyn.

Formannskapet er delt i et flertall og et mindretall, du finner begge forslag i dokumentet handlingsprogram.

Offentlig ettersyn innebærer at vi er interessert i akkurat dine synspunkter. De kan meldes til det partiet du mener trenger å vite det, eller sendes til . Ønsker du enklere måte, kommenter på menyen under artikkelen eller bruk vår Facebookside.

Evenes kommune har samlet både kommuneplanens handlingsdel, økonomiplan og årsbudsjettet i samme plandokument - Handlingsprogram-. Her finner du hva formannskapet ønsker av utvikling for kommunen for de neste fire årene.

Les handlingsprogrammet: icon Handlingsprogram og økonomiplan 2013-2016. Budsjett 2013. Formannskapets innstilling. (1.33 MB)

Ønsker du å gå mer grundig til verks, finner du også detaljert utgave av budsjett for 2013: icon Budsjett 2013 Detaljert. Formannskapets innstilling. (452.98 kB)

For om  mulig å lette arbeidet, har vi laget en egen publikumsmodul for budsjett og økonomiplan. Her kan du lage budsjett og økonomiplan akkurat slik du vil ha det. I denne modulen finner du også en veiledning. Trenges mer hjelp, kan det nytte med en epost.

Og publikumsmodulen finner du her: icon Økonomiplan - Publikumsmodul (17.33 kB)

Forslag til betalingssatser: icon Betalingssatser 2013 - Formannskapets innstilling (270.06 kB)