Skånland leder

folkehelseunders_1Det innrømmes, det smerter i tuppene for hver bokstav men nå er det sagt: Skånland leder.

Selvsagt ikke generelt, vi snakker nemlig om den pågående helse- og livsstilsundersøkelsen. Da redaktøren av en herværende hjemmeside var innom i ettermiddag var det forsmedelige resultatet:

Skånland: 44,81 %
Evenes: 35,79 %

Bestått blodprøve og normal BMI var ikke nok til å rette opp dette. Men det er enda tid til å rette opp vår deltakelse.

Premieres
I tillegg til undersøkelse av egen helse og bidrag til viktig forskning er det enda flere gode grunner til å delta:

• Heder og ære til egen kommune
  • Alle som deltar vil være med i trekning av 2 reisegavekort hver verdt kr 10 000,-
  • I tillegg vil det trekkes to ekstra reisegavekort i den kommunen med best deltagelse.

Bare premieringen er grunn nok til folkevandring til Evenskjer.

Ennå tid
Helse- og livsstilundersøkelsen pågår til og med torsdag 25. oktober. Det er bare å komme innom.

Hele torsdag 25. oktober er avsatt uten timeavtaler, så her er god plass. For det skal ikke mange til for at vi passerer Skånland. Hvor: I helse- og velferdsbygget på Evenskjer, ovenfor Rema 1000.

Les mer om undersøkelsen > her.