Dugnad for lysløypa

Skrevet av Unn Kristin Laberg . i kategorien Nyheter

evenes_strandvatnet_kart_72dpi

Lørdag 8. september kl. 10.00 blir det ryddedugnad for lysløypa vår i Bogen.

Prosjektet Strandvatnet for alle er igang. I sommerferien kom det inn svar på vår søknad om spillemidler. Vi har fått kr. 309.000 til lysarmaturutskifting, men før utskifting må det ryddes og det så fort som mulig. må begynne nå, selv om det er mye på aktivitetskalenderen i helga. Vi satser på å bli ferdig med dugnadene i løpet av høsten, avhengig av hvor mange folk som stille opp.

Møt opp om du vil ta et tak for å få lys i den flotte lysløypa / turløypa!

Dugnad lørdag 8. september kl. 10.00. Oppmøte Niingen kraftstasjon.

Det trengs både maskinell rydding og rydding med handkraft. Trenger ikke å kunne bruke motorsag/ryddesag  for å delta på dugnaden. De som har og bruker det, ta med motorsag, ryddesag, grensaks og ev. annet utstyr etter behov. Evenes UIL besørger bensin og olje,  kulturkontoret ordner med boller og kaffe til dugnadsdeltakerne.
Mer informasjon ved oppmøte Niingen kraftstasjon; dugnadslister, kart , tidsbruk, m.m. VELKOMMEN!

evenes_niingen_og_domingen_72dpi

Foto og illustrasjonskart: Unn Kristin Laberg