Barnehagen flytter hjem

ny plenLiland barnehage er nå nesten klar for bruk igjen. Vi planlegger drift på hjemmebane fra mandag.

De siste dagene har vi byttet ut masser som kunne inneholde asbest, og ny plen er rullet ut. Ikke lite stolt presenterer vi den nye plenen, som er et løft for uteområdet. Det som nå gjenstår er siste rengjøring av flater som asfalt m.m. som også kan ha asbest. Dette for sikkerhets skyld.

Vi legger ikke skjul på at det var lite trivelig å oppleve at asbestflak drysset fra taket i barnehagen. Samtidig berømmer vi våre ansatte og foresatte for sporty holdning når vi nærmest over natten måtte flytte barnehagen til Grendehuset Solbakken på Tårstad.

Ikke minst et solid klapp på skulderen til Håkon Olsen ved teknisk avdeling som har ledet arbeidet med utsjekk av inneområdet, kontakt med ulike fagmiljøer, skifting av tak og nå sist klargjøring av uteområdet til ny aktivitet. Med ordreboka mer enn full på forhånd er det noen utbedringer og rullering av planer som neppe kan leveres i tide, en prioritering vi selvsagt stiller oss bak.

Evenes kommune håper at vi ved felles og forent innsats har klart å gjøre det beste av en i utgangspunktet lite trivelig situasjon, og ønsker alle tilbake til friskmeldt barnehage.

ny plen