Ferietid

ferieBåde været og vi registrerer at kalenderen går mot ferietid. Og godt er det.

Ferieavviklingen vil slik det ser ut ikke påvirke drift av våre tjenester i stor grad med mindre uforutsette ting skulle skje. Selv om tilgangen på vikarer ikke er god har vi klart å leie inn tilstrekkelig til forsvarlig drift for de tjenester som er avhengige av ferievikarer. Publikum som ønsker å treffe våre ansatte i tiden som kommer anbefales å ta kontakt på forhånd for å unngå bomtur. Noen saksområder kan påregne noe mer behandlingstid, her prioriterer vi ut fra grad av hast.

Redaksjon for hjemmesiden har sammenfallende ferie i ukene 28,29 og 30. Er det saker som ønskes lagt ut på hjemmesiden kan det likevel være bryet verdt å sende e-post.

Plan og utviklingsavdelingen for Evenes og Tjeldsund melder at tjenestetilbudet og beredskapen er slik at du som innbygger eller besøkende i kommunen normalt ikke skal berøres av ferieavviklingen. I uke 30 til 32 vil det ikke være saksbehandling av byggesaker, men veiledning og svar på spørsmål i byggesaker blir gitt.

Ønsker du å besøke oss i sommer, så har vi en egen turistportal med info, sjekk > Visit Evenes. Finner du feil eller mangler på portalen, > meld fra.

Evenes kommune ønsker våre innbyggere og brukere av hjemmesiden en riktig god sommer.