Sesongstart i sansehagen

keiserkroneBlomsterpigerne inviterer til sesongstart i sansehagen ved ESB onsdag 13. juni kl. 18:00.

Dugnaden denne gangen består i år plante busker, og siste fra våre blomsterpiger er at også hilser noe muskelhjelp velkommen. Dette for å spa opp nye bed.

Det heter ellers at folket bør ha med seg hageredskaper og godt humør, så sørges det for både kaffe og kaker.

Sansehagen ved ESB er et felles løft av næringsliv, frivillige interesser og kommune etter initiativ fra våre ansatte.

Det som er planlagt videre i sommer er oppsett av gjerde, dette har Lions påtatt seg å gjøre. Det skal også graves ned strømkabler for belysning og asfaltering av stier. Og selvsagt noe mer beplantning.

Lysthuset har fått sin plass i planen, enn så lenge mangler vi økonomiske bidrag til å sette dette i bestilling. Så snart siste hånd er lagt på planen for hvordan det skal bli i hagen vil vi legge denne ut.

Kommunen har satt av 200.000 i budsjettet for dette prosjektet i år, så vi har også et håp om å kunne velge komite for åpningsfesten.