Ledige stillinger Bogen skole

ledig stilling2Bogen skole trenger flere lærere og assistenter kommende skoleår.

Bogen skole er en fådelt barneskole med 53 elever fordelt på 4 basisgrupper. Skolen har et godt arbeidsmiljø, og har oppgaven som kommunal mottaksskole. Skolen arbeider etter prinsippene i "Kunnskapsløftet", og har interessante utfordringer innen feltet spesialpedagogikk, migrasjonspedagogikk og IKT.

Bogen skole arbeider med "Steg for steg" på alle klassetrinn, og er også LP-skole.

Med forbehold om godkjenning trenger vi følgende nytt mannskap for skoleåret 2012/2013:

1. 100 % stilling som lærer. Ønsket kompetanse: spesialpedagogikk, kunst og håndverk, musikk og øvrige grunnskolefag.
2. 77 % stilling som lærer i særskilt norsk for språklige minoriteter. Ønsket kompetanse: migrasjonspedagogikk og helst lese-/skriveopplæring.
3. Skoleassistent 15 t/u for elev(er) med spesialundervisning.

Tilsettingsvilkår i samsvar med gjeldende lov, arbeidstidsavtale og regulativ. Vi oppfordrer mannlige lærere til å søke.

Godkjent tuberkulinattest og politiattest må framlegges før tiltredelse. 2 % pensjonsinnskudd trekkes. Spørsmål om stillingen kan rettes til vår rektor Kolbjørn Pettersen på tlf. 769 81700 eller på e-post .

Søknad fremmes på kommunens søknadsskjema pdf  Stillingssøknad (185.37 kB)  vedlagt bekreftede kopier av vitnemål og attester til eller

Evenes kommune
Pb. 43