Trenger nytt mannskap i Liland barnehage

liland-barnehageVi har ledige stillinger i Liland barnehage, både for førskolelærere og assistenter.

Liland barnehage har 2 avdelinger, og er godkjent for barn i alderen 0-6 år. Vi vurderer nå å utvide med ytterligere en avdeling. Vi har nå ledig:

Ler100% fast stilling som styrer fra 01.08.12, under forutsetning av at videre permisjon innvilges.
Ler100% fast stilling som pedagogisk leder fra 01.08.12. Det søkes primært etter førskolelærer, andre med relevant 3-årig høgskoleutdanning vil også kunne bli tatt i betraktning.
LerInntil 2x100% stilling som assistent.
LerTilkallingsvikarer Liland barnehage

Personlig egnethet, samt evne til å samarbeide i team så vel som evne til selvstendighet vil vektlegges. Referanser må oppgis. Politiattest av ny dato må framlegges før tiltredelse.

Barnehagen er direkte underlagt rådmannen, og styrer inngår i rådmannens ledergruppe. Evenes kommune ønsker å legge til rette for kvalitet, som følge av dette er barnehagen bemannet med 3 pedagogisk lederstillinger.

Liland barnehage prioriterer helsefremmende aktiviteter, og legger vekt på kosthold og utetid. Gjennom våre aktiviteter ønsker vi også å utvikle sosial kompetanse.

Lønn etter tariff. Tilsetting skjer i samsvar med lover, reglement og gjeldende tariffavtale.

Nærmere opplysninger om stillingen ved henvendelse Liland barnehage ved Aminda Paaske Bruun tlf. 76 98 14 00 eller rådmann Steinar Sørensen 76 98 15 00.

Vi ønsker at du fremmer søknaden din på vårt søknadsskjema: pdf  Stillingssøknad (185.37 kB)

Søknad sendes med kopier av attester og vitnemål sendes eller

Evenes kommune
postboks 43

8539 Bogen i Ofoten innen 08. juni 2012.