Nominert til Drømmestipend

drommestipend6 ungdommer fra ETS er nominert til Drømmestipendet 2012. Blant disse er Dina Øien, Varg Olsen og Side 2.

Drømmestipendet består av 100 stipendier à 10 000 kroner - til sammen én million kroner.

Stipendordningen er et samarbeidsprosjekt mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Gjennom denne stipendutdelingen ønsker vi å synliggjøre kommunenes arbeid for barn og unge. Vårt håp er at Drømmestipendet skal være verdifull inspirasjon og et viktig bidrag til å oppfylle mange unge kulturutøveres drømmer.

Hver kommune kan nominere en person eller gruppe innen hver av disse kategoriene: Dans, Musikk, Skapende skriving, Teater og Visuell kunst.

Drømmestipendet utdeles til kulturutøvere født i 1992 eller senere.

I år har ETS kulturskole meldt inn 6 kandidater. Her ser du de nominerte fra ETS.

Mer info her: