Trenger lærere og helsearbeidere

ledig stilling2Evenes kommune trenger nå flere dyktige helsearbeidere og lærere for fortsatt kunne gi et godt tilbud til våre innbyggere.

Vi har nå følgende ledige stillinger:

Hjemmetjenesten:

• 50 % sykepleier, snarest, vikariat 10 mnd svangerskap
  • 50 % hjelpepleier/omsorgsarbeider/helsefagarbeider, snarest, vikariat, 12 mnd svangerskap.

Evenes Syke og Bygdehjem er et sykehjem med to avdelinger med totalt 20 plasser med følgende ledige stillinger:

• 100 % sykepleierstilling, tredje hver helg. Fast stilling med tiltredelse 01042012.
  • 100% hjelpepleier/omsorgsarbeider/helsefagarbeider, tiltredelse medio juni, jobb hver tredje helg.

Ferievikarer: Det søkes også ferievikarer for ferieavviklingen i for Hjemmetjenesten, Evenes Syke og Bygdehjem og Miljøtjenesten.

Liland Skole er en 1-10 skole med ca. 120 flotte elever. Firedelt barnetrinn og fulldelt ungdomstrinn. De siste årene har vi jobbet mye med mobbing og personalet jobber etter LP metoden (læringsmiljø og pedagogisk analyse). Vi trenger nå

• 3 stillinger 100 % som lærer. Både oppsigelige og vikariat.

Fagbehov barneskole: kunst og håndverk, musikk, spesialpedagogikk.
Fagbehov ungdomstrinn: samisk og norsk.

Nærmere opplysninger om stillingene kan fås ved henvendelse til Gunnar Bergvik, 918 63 212 (hjemmetjeneste og sykehjem), Hjemmetjeneste Ann Kristin Skånhaug 769 85 804, ESB Stine Fedreheim 769 85 805, Liland Skole Kjersti Markusson 769 81 601 og Miljøtjenesten Merete Nilssen 769 84 218 mht. ferievikarer.

Søknad sendes på >fastsatt skjema som sendes eller

Evenes kommune

8539 Bogen i Ofoten