Klubbleder søkes

Skrevet av Unn Kristin Laberg . i kategorien Nyheter

ledig stilling2

25 % engasjement som klubbleder for fritidsklubben Snarlig tiltredelse og engasjementet  varer ut juni 2012.

Fritidsklubben ligger i Bogen og har som målgruppe ungdom i alderen 10 – 18 år.

Klubbleder har ansvar for:

• Ledelse og drift av fritidsklubb
  • Utvikle aktivitetene til fritidsklubben
  • Veilede og følge opp klubbstyret

Det er ønskelig at søker har relevant utdanning, fortrinnsvis kultur eller sosialfag, men også andre søkere vil bli vurdert. Erfaring fra barne- og ungdomsarbeid er en fordel.
Personlig egnethet vektlegges. Dette kan være egenskaper som å kunne arbeide selvstendig, kunne kommunisere og samarbeide med ungdom, være initiativrik og ryddig, være en tydelig voksenperson og ha evne til å sette grenser.
Stillingen innebærer kveldsarbeid. Fritidsklubben er åpen en kveld i uka.

Nærmere opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til Evenes kommune tlf. 76981518. Lønns- og arbeidsvilkår i h.h.t. gjeldende avtaleverk. Politiattest vil bli krevd ved tilsetting. Søknad til stillingene skjer på kommunens søknadsskjema som fås ved henvendelse til rådhuset tlf. 76981500 eller > her .

Søknad vedlagt kopier av vitnemål og attester sendes Evenes kommune, Pb. 43, 8539 Bogen innen 12.03.2012.