Støyperiet nominert til Årets servicebedrift

stoeperiStøyperiet er nominert til årets servicebedrift. Du kan avgjøre valget ved å stemme via SMS.

Det er Narvikregionens Næringsforening som har kunngjort denne konkurransen, og fagråd for Handel, Kultur og Reiseliv er jury for prisen. De rapporterer om et vanskelig valg, og har valgt ut følgende nominerte blant en rekke kandidater: Aktiv Ballangen, Breidablikk Gjestehus, Lindahl Fargehandel, Skotøymagasinet i Bjerkvik og Støyperi Nord AS.

Du kan være med å avgjøre valget som kun skjer på SMS til og med 25. januar. Hver stemme koster tre kroner.

For å stemme sender du kodeord FOSTEM og tallet på din kandidat.

Aktiv Ballangen sender du: FOSTEM 1 til 2005
Breidablikk Gjestehus sender du: FOSTEM 2 til 2005
Lindahl Fargehandel sender du: FOSTEM 3 til 2005
Skotøymagasinet i Bjerkvik sender du: FOSTEM 4 til 2005
Søperi Nord AS sender du: FOSTEM 5 til 2005

Om Støyperi Nord AS heter det:

Dette er den eneste bedriften i sitt slag. De deltar i hele prosessen fra ide til ferdig produkt, og har kunder fra gruve/bergverk, smelteverk, prosess- og mekanisk industri over hele Skandinavia. De ble etablert i 1949 og holder til i Evenes.

Om bedriften sier juryen: " En gammel bedrift som har klart omstilling i gjennom mange tiår og er i dag alene om sin kompetanse i landet. I en liten kommune har de klart å beholde sin spesialkompetanse og høyt faglig nivå på sine medarbeidere. Høy fleksibilitet med hensyn til produkt og leveringstid er styrken og utslagsgivende når kunder velger leverandør".

Juryen fremhever at bedriften utvikles hele tiden teknisk, og at støpeprosessen i dag er høyteknologisk. Dette gjør at produktene er godt kvalitetssikret og dokumenter. Bedriften får også skryt for å bidra i lokalmiljøet og for sitt samfunnsengasjement.

- Herfra gratulerer vi Støyperiet med nominasjonen, og slutter oss uten videre til omtalen. Støyperiet har knapt kunder i landet, noe som gjør at innsatsen deres er tilsvarende høy for at denne skal vi lagt merke til.

Det er nå opp til leserne hvem som skal få prisen som deles ut på arrangementet Opptur 2012.

Les også: