Logg inn Registrer

Opprett en konto

Felt merket med en stjerne (*) er påkrevet.
Navn *
Bekreft passord *
E-post *
Bekreft e-post *
Captcha *

12. plass i facebook

facebookNettstedet "I all offentlighet" rangerer oss på 12. plass i landet av kommuner med offisiell Facebook-side.

Det er andre året på rad vi får denne plasseringen, som er ut fra antall "likere" i forhold til kommunens folketall.

I følge nettstedet er det 168 norske kommuner (39 %) som har offisiell Facebookside. De fleste kommuner - selvsagt også vi - holder veggen åpen for innbyggerne. 29 kommuner (17%) holder veggen på sin offisielle facebookside lukket. Åpen facebookvegg innebærer at andre enn kommunen kan publisere innlegg direkte på kommunens vegg.

Evenes kommune bruker sosiale media nettopp for å øke dialogen og informasjon til våre innbyggere og andre interesserte. Per i dag er det 466 som er "liker" av vår side.

Vår Facebookside, > klikk her.
Evenes på Twitter, > klikk her.

Legg til kommentar

Sikkerhetskode