Kontakt med Innovasjon Norge?

innovasjon norgeInnovasjon Norge kommer på besøk 10. oktober, og ønsker da kontakt med næringslivet i Evenes og Tjeldsund.

Med på besøket er direktør Karsten Nestvold og en saksbehandler. Innovasjon Norge ønsker gjerne å bli invitert på bedriftsbesøk mens de er her. I tillegg er det så langt følgende agenda:

*  Innovasjon Norge presenterer sine tilbud for interessert næringsliv. Er det spesielle tema som ønskes belyst, ta kontakt til adresse nedenfor.
*  Mulighet for bedrifter å avtale eget møte med Innovasjon Norge. Vi sørger da for møterom.
*  Samtale mellom kommunene og Innovasjon Norge om hvordan en i fellesskap best kan bistå næringsliv.

Ønsker du å invitere Innovasjon Norge til din virksomhet eller avtale eget møte? Ring Steinar Sørensen i Evenes kommune på telefon 769 81500 eller e-post: .

Les mer om Innovasjon Norge på deres hjemmeside http://www.innovasjonnorge.no/