Følg valget her

kommunevalg---logoKommunevalget i Evenes følges enklest her på hjemmesiden.

Innenfor rammen av hva vi har lov til - og makter i mellom tellinger og innrapporteringer - vil vi også ved dette valget gjøre vårt beste for å holde våre lesere oppdatert på årets valg.

Dette betyr at du:

• Kl. 21:00 vil få resultatet fra forhåndsstemmer, både kommune- og fylkestingsvalget. Også vi har flere forhåndsstemmer enn sist valg, og dette vil kunne være en pekepinn på trenden ved årets valg.
  • Så snart vi er ferdige med å telle avgitte stemmer avgitt på valgdagen vil vi presentere resultatet. Både resultat for det enkelte politiske parti, og hvor mange representanter de får inn i kommunestyret.
  • Om du ikke søker tidlig nærkontakt med Jon Blund vil vi sen kveld / tidlig natt legge ut hvem som er medlemmer av neste kommunestyre.

Dette betyr at det valgkvelden vil komme flere artikler. Om det ikke er vesentlig nytt oppdaterer vi en artikkel som er lang ut fra før. Det kan derfor være bryet verdt å sjekke tidligere artikler på nytt.

Vi håper å holde dere så oppdatert som mulig på valget. Til gjengjeld håper vi du hjelper oss med årets målsetting om økt valgdeltakelse ved å stemme.