Bruk stemmeretten

valglogo_gull_bokmaal

Vi minner om at i dag er siste anledning til å forhåndsstemme, her finner du også våre åpningstider på mandag.

Skulle du oppholde deg utenfor Evenes i disse dagene har du anledning til å forhåndsstemme i dag i den kommunen du er. Posten lover at stemmesedlene skal være oss i hende tidsnok i løpet av mandagen.

Mandagen må du imidlertid avgi stemme her i Evenes, her er våre stemmesteder og åpningstider:

Krets:

Stemmelokale:

Mandag 12. sept.

01 Tårstad

Bygdehuset Solbakken

kl. 12.00 – 18.00

03 Evenesmark

Evenesmark Grendehus, Moan

kl. 12.00 – 18.00

04 Liland

Liland barnehage (underetasje)

kl. 12.00 – 19.00

06 Bogen

Rådhuset

kl. 12.00 – 19.00

Skulle du ha problemer med å komme fram til egen krets er det anledning til å stemme i annen krets enn du tilhører.

Herfra anmoder vi at så mange som mulig benytter seg av sin rett til å stemme, og har som mål at frammøteprosenten blir mer enn beskjedne 63,6 % som vi hadde ved forrige kommunevalg. For det kan vi vel ikke være bekjent av?

Vi har mottatt flere forhåndsstemmer i år enn i 2007, så målet om økt frammøte kan være innen rekkevidde.

Les mer om (klikk på lenken):