Klart for Bryggetreff

dryl4Kystlaget inviterer til allsidige opplevelser på årets Bryggetreff som er 6. og 7. august.

På programmet i år står :

Åpent nasjonalt mesterskap i tørska torskhaudryling.
Påmelding inne på brygga fra kl. 11:00, mesterskapet begynner kl. 12:00. Det konkurreres i tre klasser, med en premiepott på hele 10.000.

Sjørøvertokt.
Sjøslag ute i Biscaia med to båter. Klarer barna også i år å bistå Kaptein Svartøye med i vinne tilbake skatten?

Husflidslagets jubileumsutstilling
Husflidslaget fyller 15 år, og markerer det bl.a. med utstilling under Bryggetreffet. Åpent fra kl. 11:00 - 18:00.

Nord-Europas beste fiskekaker
Dette er - ubeskjedent nok - Kystlagets egen beskrivelse av fiskekakene. Råvarene er skaffet til veie under onsdagsturene under "Maritim onsdag". Det blir åpen bryggekafe hele dagen, og fortsettelse av årets suksess med Thai-mat. Videre blir det salg av sveler og rømmegrøt.

BryggeFest
Kvelden avsluttes med bryggefest med dans til Lørdagsgodt, band sammensatt av musikere fra Spillcraft og IBAnd. Både dansbart og diggbart, lover kystlaget.

Nok hauhodetriller

- Det blir garantert nok hau også i år, sier en pesende og hautrillende kystlagsleder Eystein Markusson mellom to lass med torskhau. Så det er ingen grunn til å sitte hjemme.

Og ønsker du ikke å dryle hau har vi nok av annet å tilby, avslutter han.

-----------
Se tidligere omtaler: