Vi har ledige stillinger

Ledig stilling

Vi har nå flere ledige stillinger med snarlig tiltredelse.

EVENES KOMMUNE ligger helt nord i Nordland, med både Harstad og Narvik mindre enn en time unna. Her bor vi landlig – Midt i Opplevelsen - med lett tilgang til byenes tilbud. Vi trenger nå flere dyktige medarbeidere, og vi har følgende stillinger ledige:

Liland barnehage – pedagogisk leder
100 % stilling som pedagogisk leder. Barnehager har to avdelinger med barn i alderen 1-6 år. Nærmere opplysninger ved henvendelse Liland barnehage, 769 81400.

Evenes syke- og bygdeheim - sykepleiere
Sykehjemmet vårt har 20 plasser, hvorav 8 i skjermet enhet for demente. Vi har ledig 2 x 100 % stilling som sykepleier med tiltredelse snarest. Turnus med arbeid 3. hver helg. Nærmere opplysninger ved henvendelse til helse- og omsorgsleder Gunnar Bergvik 918 63 212 eller styrer Stine Fedreheim 769 85 805.

Rådhuset – kontormedarbeider
Vikariat i 50 % stilling med snarlig tiltredelse, varighet ut 2011 med mulighet for forlengelse.

Arbeidsoppgavene består bl.a. av skrankebetjening, sentralbordtjeneste, arkiv og postføring m.v. Nærmere opplysninger ved henvendelse leder Asbjørn Johansen 769 81505.

Søknad fremmes på fastsatt skjema:   pdf  Stillingssøknad (185.37 kB)

Tilsetting skjer på de vilkår som framgår av lover, reglement og gjeldende tariffavtale og med 6 måneder prøvetid. For de som flytter hit for fast stilling har vi ordning med flyttegodtgjørelse.

Søknad med kopier av attester og vitnemål sendes   eller

Evenes kommune
postboks 43