Nye adresser er tildelt

veinavnKommunestyret vedtok en rekke veinavn i siste møte, vi har nå tildelt adresser.

Med dette skulle de fleste bebygde eiendommer i Evenes har fått sin adresse. Vår saksbehandling etter at veinavn er vedtatt er slik:

* Vi tildeler eiendommen gateadresse
* Adressen registreres i matrikkelen, og dermed også i Folkeregisteret m.m.
* Hjemmelshaver til adressen får egen melding av oss.

Dette er et tidkrevende arbeid, og mange er nok ukjent med sin "nye" adresse inntil vi har kapasitet til å gi alle melding.

Vi har ikke anledning til å legge ut alle adressene med navn på de som bor der, men vi kan legge ut gårds- og bruksnummer med gataadressen.

Her er de nye adressene: pdf  Adresser, juli 2011 (96.66 kB)

De fleste veiene i Evenes skal nå ha fått sitt navn, her er samlet oversikt: icon Vedtatte veinavn (65.97 kB)

En vei mangler navn: Vei til hytteområde i området ved Holmevann. Formannskapets innstilling var Tofteveien ut fra navnet på en ås i området. Kommunestyret valgte å avvente denne ut fra en oppfatning at andre navn kunne være i bruk på folkemunne. Vi oppfordrer derfor til forslag på denne veien, et alternativ kan være Holmevannveien som er ledig.

Og: Skulle det fortsatt være veier som mangler navn, >> meld fra.