Valgthriller

avstemming

Neida, vi snakker ikke om det kommende kommunevalget men om valg av motiv på siste EvenesKrus.

Vi la ut avstemmingen på søndag, i løpet av dagen har flere tatt en solid dose Møllers Tran og mobilisert for sitt alternativ.

I skrivende stund er det mottatt 1086, nei 1087 stemmer. Marisko leder med 478 stemmer foran Tørka Torskhau med 409 stemmer. På de neste plassene kommer Flyplassen og Liland brygge.

Slaget er så langt fra avgjort. På det meste har vi hatt 1788 stemmer på disse avstemmingene, så nærmer vi oss dette stemmetallet er det flere alternativer som kan pryde det siste kruset.

Hvordan du stemmer, >> klikk her.

Søndag kveld avsluttes denne siste avstemmingen, det alternativet som da har flest stemmer vinner. Du kan fortsatt avgjøre dette valget.

eveneskrusene 5