Sommerjobb for ungdom

Skrevet av Unn Kristin Laberg . i kategorien Nyheter

husk2

Husk at søknadsfristen for arbeidstakere Sommerjobb for ungdom er 2. mai. Bedrifter i Evenes oppfordres til å melde seg som arbeidsgivere, søknadsfrist 5. mai. Som arbeidsgiver for ungdom i sommerjobb i regi av sommerjobbordningen, får arbeidsgiver dekt 50%  av lønn og sosiale utgifter.

Vi anmoder arbeidsgivere, både kommunale og private til å melde sin interesse. Rydding, vasking, kontorarbeid, slåttehjelp, plenklipping, husmaling osv. kan være aktuelle arbeidsoppgaver. Søknadsfrist for Arbeidsgivere Sommerjobb for ungdom er 5. mai. Skjema her.

Kommunens prioritering av arbeidstakere vil i utgangspunktet være slik:
1. født 1993
2. født 1994
3. født 1992
4. født 1995
Også andre aldersgrupper vil komme i betraktning. Studenter med hjemstedskommune Evenes kan også søke.
Det er utarbeidet egne søknadsskjema for ordningen, både for ungdom og for arbeidsgivere. Disse finnes på www.evenes.kommune.no selvbetjening skjemabank.
Du kan også få skjema ved å henvende deg i ekspedisjonen på rådhuset, eller til kulturkontoret.

Søknader fra ungdom eller arbeidsgivere sendes til:
eller Evenes kommune
Postboks 43, 8539 Bogen i Ofoten
Nærmere opplysninger kan fåes ved å kontakte kulturkonsulent Unn Kristin Laberg, på tlf 769 81 518, eller