Velkommen på årets UKM i ETS!

Skrevet av Unn Kristin Laberg . i kategorien Nyheter

oddhalvdan
Programmet for UKM i ETS er klart. Det er som vanlig stor oppslutning med mange sceneinnslag (28) og kunstinnslag (32).  Leder for UKM Troms Odd Halvdan Jakobsen kommer på søndag for å se alle innslagene og informere om prosjektet UKM Arctic, et underprosjekt av UKM Norge der man satser på utveksling av ung kultur i landene i nordområdet. Etter hvert vil deltakelse på UKM i ETS kunne resultere i deltakelse på kulturmønstringer i våre naboland i nord.
Konferansierer for sceneforestillinga er Silje Berg og Melinda Undheim fra Bogen.

Program for UKM i ETS 2011 på Fjelldal Samfunnshus:

Fredag 25. februar kl. 20.30 – 01.00: Diskotek og konsert. For ungdom mellom 10 - 20 år. Arr.: 10. klasse Ramsund Ungdomsskole. Gratis Buss til og fra Fjelldal Samfunnshus.

Lørdag 26. februar kl. 12.00: UKM Utstilling

Åpning v/ ordfører Jardar Jensen, Evenes kommune. Bevertning. Kafé. Fri entré.

Søndag 27. februar kl. 16.00: UKM Sceneforestilling

Åpning v/ ordfører Bjørnar Pettersen, Tjeldsund kommune. UKM Utstilling er åpen fra kl. 15.00. Kafé. Etter sceneinnslagene vil leder UKM Troms, Odd Halvdan Jakobsen, informere om UKM Troms og UKM Arctic. Han deler også ut diplomene til deltakerne av årets UKM i ETS.  Avslutning v/ varaordfører Anne Karin Rolfsen, Skånland kommune. Bill: 50 kr. For de med kulturkort 25 kr.

VELKOMMEN!

Arr. av UKM i ETS: Kulturkontorene og kulturskolen i ETS