Ledig stilling for lærer

ledig stilling2Bogen skole har ledig stilling for lærer med tiltredelse 1. mai.

Bogen skole er en fådelt barneskole med 46 elever skoleåret 2010/2011 fordelt på 4 basisgrupper. Skolen har et godt arbeidsmiljø, og arbeider etter prinsippene i "Kunnskapsløftet". Bogen kole har store utfordringer innen feltet spesialpedagogikk.

Med tjenestested Bogen skole blir det fra og med 1.mai 2011 ledig 100 % lærerstilling med fagbehov spesialpedagogikk og ordinære skolefag. 8 % av stillingen er knyttet til funksjon som fagveileder i spesialpedagogikk. Undervisningen er lagt til 3.-5.klassetrinn.

Tilsettingsvilkår i samsvar med gjeldende lov, arbeidstidsavtale og regulativ.

Godkjent tuberkulinattest og politiattest må framlegges før tiltredelse. 2 % pensjonsinnskudd trekkes.  Spørsmål om stillingen kan rettes til rektor Kolbjørn Pettersen tlf. 769 81700 eller på e-postadresse .

Søknad fremmes på kommunens søknadsskjema  vedlagt bekreftede kopier av vitnemål og attester, og sendes   eller

Evenes kommune

8539 BOGEN I OFOTEN