Energi- og klimaplan til høring

klimaplan1Evenes kommune legger med dette ut forslag til energi- og klimaplan ut på høring. Planen skal til behandling i kommunestyrets møte 21. desember.

Kommunestyret har tidligere vedtatt at Evenes kommune skulle utarbede klimaplan. Denne første versjonen av klimaplanlegging har stort fokus på bruk av energi ettersom dett i stor grad påvirker vårt klima.

Planarbeidet er økonomisk støttet av Enova.

Energi- og klimaplanen legges med dette ut til høring med frist for å uttale seg til 15. desember. Uttalelser sendes .

Det er også laget 5 vedlegg som støtter planen.

Her er linker til planen og vedlegg:

Evenes kommune arbeider paralellt med ENØK-tiltak, og har utarbeidet et forprosjekt som bl.a. viser potensial med ENØK-tiltak for diverse kommunale bygninger. Også dette arbeidet er støtte av Enova.

Les ENØK-planen >> her.

Det kan også fremmes synspunkt ved å legge inn kommentarer på linken Legg til kommentar under denne artikkeen.