Eveneskruset

eveneskrusetHva er de beste motivene fra Evenes? Vi utfordrer folket til å bestemme dette. Evenes kommune vil i løpet av høsten sette i gang produksjon av "Evenes-kruset", en serie med 6 kaffekrus med like mange motiv fra Evenes på den ene siden. På den andre siden av kruset vil det være kommunevåpenet og vårt slagord "Midt i opplevelsen".

Det første kruset vil ha Steinhuset på Evenestangen som motiv, de øvrige bestemmer dere.

Vi inviterer nå til å komme med forslag til motiv på neste krus. Forslag kan fremmes ved å klikke nedenfor på "Legg til kommentar", da vil alle se forslaget og også kunne kommentere det. Forslag kan også fremmes ved å sende e-post, eller bruke vår side på Facebook. Foretrekkes Twitter, >> klikk her. Endelig kan det også benyttes SMS til telefon 906 73 597.

I tillegg til forslag til motiv kan det også sendes bilder. Er du riktig heldig får du både ditt forslag til motiv og valg av bilde på kruset. Vi vil da offentliggjøre hvem som er fotograf, men dette vil ikke komme på selve kruset.

Vi vil fortløpende legge ut mottatte forslag nedenfor i denne artikkelsen, så følg med. Når et tilstrekkelig antall er mottatt, kunngjør vi avstemmingen.

Mottatte forslag til motiv:

• Lilletinden
  • Fembøringen "Ungsmaløy"