Ledig stilling

ledig stilling2

Vi har lyst ut ledig stilling som Personal- og økonomikonsulent (100%, forutsatt 50 % på hvert av områdene).

Stillingen er tillagt ansvar for den strategiske arbeidsgiverfunksjonen i Evenes kommune, og som følge av dette inngår den i rådmannens ledergruppe.

Økonomiområdet drives felles med Tjeldsund kommune, og oppgavene vil være innfordring og regnskapsarbeid innenfor skatt og kommuneregnskapet. Arbeidsoppgavene kan om nødvendig bli tilpasset kvalifikasjonene til den som får stillingen og også endres over tid.

Arbeidssted er vårt rådhus i Bogen, grunnet samarbeid med Tjeldsund kan det påregnes kontordager også der.

Vi søker en person med relevant høyskole- eller universitetsutdanning og helst erfaring fra begge arbeidsområdene. Det er ønskelig med erfaring fra skatteregnskapsystemet Sofie.

Vanlige kommunale tilsettings- og arbeidsvilkår. Lønn etter avtale.

Nærmere opplysninger om stillingene kan fås ved henvendelse til Steinar Sørensen eller Hugo Heimgård, 76 98 15 00. Søknadsskjema finner du på her.

Søknad med kopier av attester og vitnemål sendes:

Evenes kommune,
postboks 43,