Adresser tildeles

veinavn Etter at Kommunestyret har vedtatt navn på en rekke veier i Evenes har vi tildelt adresser til eierne. Tildelte adresse så langt kan du lese her.

Samtlige eiendommer i Evenes skal tildeles en adresse, selvsagt for at folk skal finne frem.

Oversikt over eiendommer som så langt er tildelt adresse ser du her.

De nye adressene legges inn i matrikkelen fortløpende så snart vi har kapasitet, og eierne vil også bli tilskrevet. Så snart alle registreringer er foretatt, vil dette bli eiernes nye postadresse med mindre de har postboks.

For å kunne søke i oversikten: Hold nede <ctrl> og trykk f, tast inn søkeordet.

Vi henstiller om at eiendommene merkes med lett synlig nummer, hvis ikke er mye av hensikten med adressetildelinger borte.

Som tidligere meldt har vi fortsatt en rekke flere veier eller områder som skal tildeles navn. Parallelt med registrering av adresser arbeider vi med forslag til navn på disse. Her kommer et utkast som vi håper våre lesere vil komme med reaksjoner på. Eller gjerne andre forslag. Disse vil utpå høsten bli sammenfattet i et konkret forslag som legges ut på høring før også disse forelegges Kommunestyret.

Utkast til flere nye veinavn ser du her, reaksjoner og andre forslag kan sendes hit.