Produsent til Márkomeannu

markomeannuMárkomeannu melder at de har nå fått innvilget midler til en produsentstilling fra både Sametinget, Nordland og Troms fylkeskommuner.

I desember 2009 søkte Márkomeannu om midler til en produsentstilling for festivalen fra Sametinget, Nordland fylkeskommune og Troms fylkeskommune, med bakrunn i samarbeidsavtalene mellom Sametinget og fylkeskommunene. Det har en stund vært klart at Sametinget og Nordland fylkeskommune går inn med midler. Nå er det også klart at Troms fylkeskommune går inn med sin del av finansieringen til produsentstillingen.

Herfra gratulerer vi Márkomeannu med stillingen, og vi benytter samtidig anledningen til å ønske lykke til med årets festival. Programmet er nok like rundt hjørnet, og blir da å finne på Márkomeannus hjemmeside og sevsagt også her hos oss.

Márkomeannu håper å få på plass produsentstillingen i løpet av den nærmeste uka.