ledig stilling

Evenes kommune trenger nytt mannskap i skole og barnehage, og har nå følgende stillinger ledige:

Liland barnehage:

• 100 % stilling som pedagogisk leder med tiltredelse snarest mulig.

Grunnskole:

Vi har to skoler, Liland skole med 1. -10. årstrinn, og Bogen skole 1. – 7. årstrinn. Kommunen har vedtatt 0-toleranse mht mobbing, og arbeid med elev- og læringsmiljø er en prioritert oppgave. Skolenes satsingsområder er kreative fagområder samt uteskole spesielt for småskolen.

Liland skole har følgende stillinger ledige for skoleåret 2010/11:

• 2 stk assistentstillinger på minimum 75 % for tilsyn og aktivisering av elever med spesielle behov. Egnethet og personlige egenskaper vil bli vektlagt.
  • Lærerstilling i inntil 100 % for skoleåret 2010/2011. Fagbehov: Allmennlærerutdanning, kroppsøving jenter, kunst og håndverk m.m.
  • Delstilling, 20 %, som rådgiver og kontaktlærer for elevrådet.

Bogen skole har følgende stillinger ledige for skoleåret 2010/11:

• lærer i inntil 46 %, og
  • assistent i inntil 44,5%

For samtlige stillinger gjelder tilsetting i samsvar med lover, reglement og gjeldende tariffavtale. Politiattest av ny dato må framlegges før tiltredelse.

Nærmere opplysninger om stillingene:

• Bogen skole 76 98 17 00
  • Liland barnehage 76 98 14 00
  • Liland skole 76 98 16 00

Søknad fremmes på fastsatt skjema som du finner her, og sendes med kopier av attester og vitnemål til

Evenes kommune

8539 Bogen i Ofoten innen 4. juni 2010