Evenes-sokken utdelt

Skrevet av Unn Kristin Laberg . i kategorien Nyheter

EvenesSokkenwww

Evenes husflidslag, Sparebank 68° Nord (inntil nylig Ofoten Sparebank) og kommunen har i en årrekke hatt en særdeles hyggelig tradisjon med å ønske nyfødte Evenes-væringer særskilt velkommen.

Hvert år har vi invitert alle nyfødte fra året før med foresatte til å møte ordfører, representanter for banken og husflidslaget for å få nyfødtgaven: Et gavebrev på kr 1 000 som kommunen og banken spleiser på og den flotte Evenes-sokken for babyer som husflidslaget har designet og produsert.

Samtidig har også ledelsen i våre to barnehager og helsesykepleier deltatt for å informere om sine ansvarsområder og for å kunne svare på spørsmål. De siste årene har dette skjedd på Evenes omsorgssenter, der alle beboere også har vært invitert. Dette møtet mellom generasjoner har gjort dette ekstra trivelig.

I mars i år skulle vi invitere alle som var født i Evenes i 2019 til årets markering. Men koronaen skapte problemer for dette også. Vi avventet derfor i håp om at det skulle bli mulig å gjennomføre arrangementet omtrent som tidligere. Som alle vet er det fortsatt krevende å ha slike samlinger, og helt utelukket å involvere omsorgssenteret.

Samtidig vokser barna - og babysokkene lå klare. Vi besluttet derfor å dele ut babysokkene i oktober. Infobrev ble sendt til foresatte og husflidslaget leverte ut sokkene. Vi ser alle fram til å invitere til den tradisjonelle sammenkomsten når koronasituasjonen endelig tillater det.

På bildet ses ordfører Terje Bartholsen. Karin Sørensen (husflidslaget), Aud Langseth (husflidslaget) og Leif Jørgen Jakoksen (Sparebank 68° Nord )