Friluftsskole i Snubba

Skrevet av Unn Kristin Laberg . i kategorien Nyheter

Båt v Snubbavannetwww

Bli med på Friluftsskolen Šlubbugoahte, under Snubbkollen i bygda Snubba/Duorga 11.-13.august.

Målgruppe er dere som født i 2007 - 2010. Arrangør er Moski reiseliv i samarbeid med Midtre Hålogaland Friluftsråd og Evenes kommune.
Tid: 11. - 13. august - kl 9.00 - 15.00. Oppmøte hver morgen kl. 9.00 v/ Snubba Grendehus/Lenvikmark gamle skole på Snubbaveien. Barna hentes kl 15.00 ved samme sted.
Fiske med garn - Vi er helt sikker på at vi får fisk! Huldra og samiske historier. Urter som medisin og mat. Kart og terreng m.m.

Detaljert dagsprogram fins på kommunens hjemmeside her.
Friluftsskolen er helt gratis, men vi har plassbegrensning på 15 deltakere. Påmelding digitalt via link. Det er viktig at alle punktene blir fylt ut. Meld deg på her: https://www.deltager.no/friluftsskole_evenes_11082020
NB! Påmeldingsfrist 30. juli.

Barna har med matpakker til frokost og lunsj samt drikkeflaske. Litt frukt kan være lurt å ha med. Foruten uteklær som tåler litt nedbør og vind, må barna ha med regnklær og votter/hansker samt skifteklær i tilfelle de blir våte. Fjellsko eller støvler er nødvendig for vi går over myrer til Snubbavannet og vi setter garn og henter opp fisk fra garnet. Arrangør ordner med våtservietter og antibac. Myndighetenes smittevernanbefalinger følges.
Erfarne voksne ledere vil være med gjennom dagene. Cathrine Amalie Heimly, Geir Elvebakk Moski og Bente Østli Eilertsen

Spørsmål påmeldinga? Kontakt friluftsrådet v/ Kim:
Spørsmål aktiviteter og innhold? Kontakt Moski Reiseliv v/Bente Eilertsen tlf. 971 49 714