Folkehelse og trafikksikkerhet

. i kategorien Folkehelse

panelet-500

Folkehelsedagen med trafikksikkerhet i fokus ble arrangert i Bogen 13.11. med god oppslutning fra fagpersoner fra samarbeidspartnere som har samme fokus som oss.  De var med å bidro til at Evenes kommune fikk en god start på arbeidet med folkehelse og trafikksikkerhet.

Foto fra venstre: Ole Øistein Lindebø, Plan og Utviklingssjef, Tjeldsund og Evenes kommuner, Jens Olav Rud, prosjektleder «På riktig side, Norges Lastebileier-Forbund, Herman-A. Hansson, Distriktssjef, Norges Lastebileier-Forbund avd. Nordland, Trygve Hansen, Nordland Fylkessikkerhetsutvalg, Harald Heieraas, Trafikksikker kommune, Reidar Johansen, Prosjekt E10/rv83/rv85 Hålogalandsvegen, Statens Vegvesen og rådmann Steinar Sørensen, Evenes kommune.

Første del av dagen var et seminar med følgende innspill (lenke til noen av foredragene):

Vi kommer tilbake med en fotopresentasjon av den åpne delen med masse barn, refleks osv.