Logg inn

Logg inn til din konto

Brukernavn *
Passord *
Husk meg

Kultur- og folkehelse

Folkehelse-fra-Butind

Info om korona finner du her.

>> Folkehelseloven gir kommunene utvidet ansvar for å arbeide med folkehelse.

Evenes kommune har inngått egen avtale med Nordland fylkeskommune om folkehelsearbeid.

Her er vår kartlegging av helsetilstanden:  Kartlegging av helsetilstanden 2018

 Folkehelseuka, Friluftslivets Uke og Kulturminnedagene er samtidig dvs. 5.-13. september 2020. Vi tar i mot innspill aktiviteter under folkehelseuka og tiltak ellers for folkehelse i Evenes.
 >> ta kontakt med vår folkehelsekoordinator Unn Kristin Laberg 

Tags: Friluftsliv Kultur og fritid Folkehelse

Folkehelse og trafikksikkerhet

. i kategorien Folkehelse

panelet-500

Folkehelsedagen med trafikksikkerhet i fokus ble arrangert i Bogen 13.11. med god oppslutning fra fagpersoner fra samarbeidspartnere som har samme fokus som oss.  De var med å bidro til at Evenes kommune fikk en god start på arbeidet med folkehelse og trafikksikkerhet.

Trafikksikkerhetsdag

. i kategorien Folkehelse

Banner-trafikksikkerhet-1000

Vi inviterer store og små til en folkehelsedag med trafikksikkerhet i fokus. Vi håper de voskne (foreldre, besteforeldre, tante eller onkel osv.) kan ta med barn og ungdom til dette arrangementet som arrangeres i Samfunnhuset torsdag 13. november kl. 14.30 - 17.00.  

Det blir flere konkunrranser og en konkurranse er lagt opp til en lagøvelse og laget må bestå av minst en voksen og et barn under 14 år.  Masse flotte premier, blant annet 2 sykler som første premie (en liten og en stor). Registrering til konkurransene mellom kl. 14.30 og 15.00 på Samfunnshuset.